Programmet för 2020 sätts nu ihop

Vi är nu i full färd med att producera programmet för Patentdagen, och redan nu kan vi säga att du får lyssna till intressanta case från bl.a Ericsson, SKF, Einride, Swedish Match och DeLaval m.fl. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar oss till det rådande läget.

Det är lätt att svepas in i Corona helt och hållet med tanke på den rådande läget. Samtidigt så fortsätter vardagen, arbetet och planeringen – för vissa i modifierad form, för andra precis som vanligt.

Den 4 november går konferensen Patentdagen 2020 av stapeln. Patentdagen är mötesplatsen för dig som arbetar med patent och immaterialrätt. Under dagen varvas presentationer med spännande paneldiskussioner och djupdykande analyser. Årets program är under produktion men vi kan redan nu lova en riktigt intressant dag med case från bl.a Ericsson, SKF, Einride, Swedish Match och DeLaval. Dessutom är vi nyfikna på att få lyssna till Alexander Ramsay från UPC om deras fortsatta arbete med ett gemensamt europeiskt patent efter den senaste tidens utveckling.

Vi har i nuläget flera bekräftade talare men det finns fortfarande möjlighet att påverka programmet. Vänligen kontakta Jonas Karström på 08 587 662 66 eller om ni är intresserade att berätta om ert patentarbete eller har tips på talare eller ämne som skulle passa på Patentdagen 2020.

Vi anpassar oss till rådande läget – säker kompetensutveckling.

Du kan tryggt anmäla dig till Patentdagen. Vi följer coronautvecklingen nära och anpassar oss till det rådande läget, det innebär att vi har olika lösningar redo ifall Folkhälsomyndighetens restriktioner ligger kvar vid tiden för konferensen. Med andra ord kan ni räkna med en säker utbildning, med fokus på utbyte och kunskap, precis som alltid.

Håll utkik på patentdagen.se för uppdaterat program, nyheter och intervjuer. Vi hoppas att vi ses i Stockholm 4 november!

Du som deltagare har rätt att avboka din plats fram till en månad innan konferensens start utan kostnad.