Patentdagen arrangeras den 30 september 2021

Den 30 september 2021 går konferensen Patentdagen av stapeln. Patentdagen är den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med patent och innovation och du som deltagare får insikter och kunskaper, lära av andra företag och ges möjlighet att nätverka med andra aktörer. Intressanta presentationer varvas med spännande paneldiskussioner och djuplodade analyser.

Till 2021 års konferens finns det möjlighet att påverka programmet. Vi är väldigt nyfikna på att få din input på vilka företag du tycker har haft framgång med sitt strategiska patentarbete eller på övrigt sätt skulle passa in i programmet. Vänligen kontakta Jonas Karström på 08 587 662 66 eller om ni är intresserade att berätta om ert patentarbete eller har tips på talare eller ämnen som skulle passa på Patentdagen 2021.

Covid-19  Pandemin pågår men exakt hur det ser ut i september är omöjligt att säga. Vi planerar för ett säkert Patentdagen i första hand! Dvs om det blir ett fysiskt event eller ett hybridevent får tiden, restriktionerna och säkerhetsläget utvisa.